Sunday, January 12, 2014

Ettevalmistused vol3

Ülehomme minek. Kõik valmis ja isegi kott juba pakitud. Inimesed, kellel teil väga jõudu ei ole nagu näiteks mina, siis soovitan matkakoti asemel siiski kohvrit. Küll võib sellega olla keerulisem liigelda kohapeal aga no jumal küll kui raske võib üks seljakotitäis riideid olla. Hetkel juba õudusunenäod sellest, kuidas Tallinna bussijaamast sadamasse sellega jõuan jalutada. Ja mul ainult 50 liitrine.


Kas juba on ootusärevust??? Vist väga mitte. Siiani pole kohale jõudnud,et kohe kohe leban kuskil meeletus kuumuses ja mingis mõttes alustan enda elu puhtalt lehelt uuesti. Niisama sinna nalja tegema muidugi ei sõida. Plaan on kulutatud raha (mida pole üldse vähe ja iga aastaga lähevad kulutused suuremaks) tagasi teenida ja ka natuke taskuraha edasisteks rännakuteks koguda. Niisama puhkus ja maailma nautimine peaks ka muidugi asja juurde kuuluma. Kahetsusi pole, kuigi maha jääb hunnik inimesi, keda hakkan tohutult igatsema. Kuid need, kes tõesti olulised olid, on ja jäävad kindlasti alles ka peale seda pikka rännakut ja ootavad tagasi. Oligi aeg enda tutvusringkonnas korrektuure teha.

Tagasi vaadates polnud see reisi korraldamine väga raske üldsegi. Aga no mul endal kogemus Prantsusmaal elamise alustamisega ja eks mingis mõttes on protseduur sama. Viisat oli vaid lisaks ja tervisekindlustust..Ütleks,et Austraaliasse minek isegi lihtsam..

Kellel endalgi plaan on ja asjaajamiste kohta küsimusi on, siis neile vastan suurima hea meelega ja annan nõu. Võib kirjutada : marily@tdl.ee...:P

Üritan kohal olles blogi täiendada niipalju kui aega ja võimalusi.
--Kohtume juba Austraalias--

Byebye

No comments:

Post a Comment